Jom Follow Bunga

Wednesday, December 30, 2015

Makup Bibi Diyana di SLIP Studio

Makeup talented model di SLIP Studio last 22 Nov 2015
Jutaan terima kasih kepada

Model by Bibi Diyana
Photog by Faiz Aziz dan Fadzrin Fadzil
Mua by me

Whatsapp bunga utk lock tarikh anda 0173509165

#Alhamdulillah
#makeup
#makeupartis
#MUAMalaysia
#MuaKL
#MuaPerak
#MuaManjung
#MuaSelangor
#MuaBangi





Tuesday, October 27, 2015

Makeup Dida Alyahya di SLIP Studio

Makeup talented model di SLIP Studio ahad lepas....
Jutaan terima kasih kepada

Model by Dida Alyahya
Photog by Faiz Aziz and Fadzrin Fadzil
Mua by me

3 types of makeup; smokey, glam rock and nude
whatsapp bunga utk lock tarikh anda 0173509165

#Alhamdulillah
#makeup
#makeupartis
#MuaMalaysia
#MuaKL
#MUA
#MuaPerak
#MuaManjung
#MuaSelangor
#MuaBangi










Friday, October 23, 2015

Henna Class aka Kelas Inai

Bukan kali pertama bunga buat kelas inai ni....dh lama sejak dua thn lepas lagi. Alhamdulillah...kebanyakan individu yg hadir belajar asas inai dengan bunga, semuanya dtg dr minat yg sama...suka melukis. Mungkin lepas ni bunga akan buka kelas ini ramai2 skit...so boleh la kita belajar sama2...

Ini pic yg sempat bunga capture semasa sharing knowledge dgn diorg. Sporting n happening....
For those yg berminat nk belajar henna dgn bunga secara personal..leh roger2 bunga yaaa...

whatsapp 0173509165

#hennaclass
#kelasinai
#hennabycikbungaleen






Wednesday, October 21, 2015

Tambah ilmu dgn MUA Dr. Muks

11 Oktober 2015 lepas..untuk kesekian kalinya bunga join personal kelas dgn MUA Dr. Muks. So happy dpt new tips makeup especially countering n shading. Alhamdulillah berjalan dgn lancar di Aizel Music Academy & Ballet, Ampang. MUA Muks adalah sifu bunga yg ke 8...hehehe

Ini hasil penuh dari air tgn bunga melalui ilmu dr MUA Dr. Muks sepanjang pembelajaran....

#Alhamdulillah
#MUAPerak
#MUAPutrajaya
#MUASelangor
#MakeupartisPerak
#MakeupartisKL
#MakeupartisPutrajaya

Whatsapp 0173509165 for any booking







Tuesday, September 1, 2015

Makeup Umairah di Utusan Sdn Bhd

19 Jun 2015 lepas, sekali lagi ke Utusan Sdgn Bhd...makeupkan si tinggi cantik manis Umairah. Jemputan dr pihak Utusan utk Koleksi Jubah dari Zahra Jazmika, Alhamdulillah. Si cantik Umairah ni selfie cantik sampai ke petang..hehe appreciate much sis...

Berjalan dengan lancar dan mudah bekerjasama dengan model cantik ini dan wartawan kak Meran di Utusan.

Tq Umai...alwiz be there...n alwiz gojesssss...

Model : Umairah
#makeupmanis2 by me










Makeup Mimie Gulally di SLIP Studio

14 Jun 2015 lepas bunga menata rias sekali lagi model comel Mimie Gullaly di Seni Lensa Image Pproduction aka SLIP Studio di Wangsa Maju. Lama xjumpe si kecil molek ni...last 2/3 years dulu jumpe...awal2 bunga start makeup.

Tq for having me dear...

Model : Mimie Gulally
Photog : Faiz Aziz Slip Studio
#makeupmanis2 by me




Inai IESYA TOH #IZBigDay

Assalamualaikum dan happy monday in early september. Happy Merdeka Day to all Malaysian's and wish u all in bless alwiz...in shaa Allah. Speaking la pulak..hahahaha

ok2, kali ni nak update inai yg bunga deco kepada selebriti RTM Eisya Toh sempena Big Day nya yg lepas. Alhamdulillah tanggungjawab yg dipikul diselesaikan dgn baik. Sgt2 berterima kasih kpd Henna Artis yg join team Bunga Passion of Beauty pada malam berinai Eisya Toh bagi menginai kaum keluarga dan sahabat Eisya. Syukur sgt...sbb diorg ni antara yg berbakat besar juga dalam dunia Henna/Inai.

Antaranya Nabila, Fyza Harun, Sabrina, Nora Ramli, Ashiey, Faten dan Ria

Seminggu lepas tu, Eisya juga berminat sekali lagi utk diinaikan bunga secara solo di kediamannya utk majlis bertandang sebelah lelaki...Alhamdulillah

Terima kasih kepada kak Jazznyta Rahim yg sudi membuka ruang dan peluang kpd bunga untuk kembangkan lagi bakat yang tak seberapa ni. Love alwiz....




































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com