Jom Follow Bunga

Monday, December 30, 2013

Design baru inai 2014 by Bunga

sesi conteng2 ni bunga buat kat opis. mujur la bos xde. tapi bunga buat time rehat panjang. konon tak makan...hehehe. corak kali ni dedaun byk n comel2...jom tgok....

kalau suka...dah leh tempah design ni untuk wedding anda...
jom book servis inai bersekali dgn makeup utk thn 2014....
whatsapp 0125197791





Makeup Mar di Seksyen 9 Shah Alam 14 Disember 2013

Makeup pengantin yang bunga panggil Mar ini berlangsung di Shah Alam...memang kelam kabut dibuatnya pagi tu. Sebab ada hal yang tak dapat dielakkan. Tapi alhamdulillah berjalan dengan lancar dan pengantin berpuas hati....

Jom book makeup dengan bunga segera bersekali dengan pakej inai... :)
whatsapp 0125199791 untuk book tarikh anda....



Makeup Moslema in Style at PWTC

post ni agak lama baru nak up bagai..hehehe. Bunga di jemput makeupkan team Hijrah Couture untuk satu event Fashion Show 'Moslema in Style' pd 2 November 2013 lepas. Alhamdulillah berlangsung dgn jayanya..hehehe...

sedikit gambar lintas langsung (dh lepas dh..hehehe) untuk tatapan semua... :)

makeup servis leh contact bunga di whatsapp 0125197791






Wednesday, December 18, 2013

Inai Doktor Jeehan di Sg Kantan Kajang 12 Disember 2013

Alhamdulillah menginai Dr. Jen di Sg Kantan Kajang pd 12 Disember lepas. Mudah ke rumahnya. Layanan dan makanan yg sedap oleh keluarganya. Malam tu, pesta inai diadakan. Ana hanya menginai pengantin shj...namun begitu ada 3org lagi decorer inai india yang hadir menginai ahli keluarga dan sahabat handai Dr. Jen malam tu...

Sedikit tatapan semua gambar inai dan gambar inai di hari nikahnya....









Monday, December 9, 2013

Makeup Resepsi Zarith Sofia di PJ 30 Nov 2013

Asalnya mengenali Iqbal melalui adik ana. Dia kenalan rapat adik sewaktu ambil master di Jalan Othman. Ana makeup isterinya pada 30 Nov 2013. Persalinan Sofia dan Iqbal berwarna putih...membuatkan ana memilih merah pada wajah genit pengantin ni. Sedikit gambar untuk tatapan umum.

Tempahan makeup dan inai dah bermula. Boleh lihat jadual disebelah kanan. Boleh tempah sekarang bagi mengelakkan pertembungan tarikh dengan org lain. Whatsapp 0125197791 atau call/sms 0173509165




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com