Jom Follow Bunga

Tuesday, July 9, 2013

Makeup AisyaHermosa Boutique 15 Jun 2013

Next move...bunga diberi kepercayaan menata rias model dan owner butik untuk koleksi terbaru mereka. Uols semua leh jenguk2 AisyaHermosa Boutique untuk shopping2 disana.. ;)

Jom lihat sedikit hasil makeup bunga utk butik online ini.
kepada mana2 pengantin mencari servis makeup/ servis perkahwinan/ andaman/ makeup (nikah, tunang, sanding), leh hubungi bunga ; wassap 0125197791 atau sms/call 0173509165








Monday, July 8, 2013

Makeup Scarfsweethoney 18 Mei 2013

Scarfsweethoney adalah butik online yang menjual rekaan tudung2 muslimah yang cukup trendy dan sesuai dgn remaja muslimah. Bunga selalu juga jenguk2 butik onlini ni...tak sangka dapat makeup official model diorg. setakat ni dah dua kali makeup dan bekerjasama dgn diorg. Alhamdulillah...diorg happy n suka ;)

Jom shopping2 kat Scarfsweethoney
pada bakal pengantin yang nak bunga makeup sweet2 macam ni, jom book segera tarikh anda...
wassap bunga 0125197791











LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com