Jom Follow Bunga

Monday, April 8, 2013

Inai Feb & Mac 2013

salam semua...ini antara gambar2 design henna yg bunga conteng2 pada jari jemari customer spjg bulan mac...jom cuci mata...

kepada bakal2 pengantin yang masih mencari inai..jom laju2 book dgn bunga.
available sekitar putrajaya, cyberjaya, kajang, serdang, bangi, balakong, cheras(berdekatan), puchong dan shah alam....

yang saje2 nk berinai pun boleh... :)








Friday, April 5, 2013

Makeup Fotoshoot Koleksi Butik Fiz Hijrah di Shah Alam 22 Mac 2013

22 Mac 2013 lepas, pengalaman bunga makeup untuk fotoshoot bagi koleksi butik muslimah di PKNS Shah Alam iaitu Fiz Hijrah (fb pages : Hijrah Couture). Model yg terlibat ada Izzah. Alhamdulillah dia amat professional dan sangat ramah. begitu juga dgn owner butik. Uolls semua yang minat dengan koleksi muslimah leh berkunjung di butik Fiz Hijrah di PKNS...atas KFC..tingkat satu. senang je nak cari. Jom shopping...

Sebarang tempahan makeup leh roger2 bunga dengan whatsapp 0125197791 atau SMS 0173509165 k :)

Jom intai2 gambar model sebelum dan selepas makeup...dan gambar dr cameraman :)










Makeup Konsert Rock Lagend 16 Mac 2013

Bunga dan rakan MUA bergabung tenaga makeup otai-otai rock kapak dalam satu konsert iaitu Konsert Rock Lagend pada 16 Mac 2013 lalu bertempat di Stadium Chin Woo KL. Artis terlibat Bloodshed, Sofea dan Man Kidal

Makeup lelaki tak seperti perempuan tapi foundation tetap kene tempek gak kasi cun atas stage...kalo tak gelap je....yg nmpak lampu n gigi..hehehehe

jom tengok antara gambar kami smua makeup artis2 otai rock ni.... 








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com