Jom Follow Bunga

Monday, November 5, 2012

Untung Jadi Pelajar Tua...

Sape kata jadi pelajar tua tu rugi?? Bulan 10 lepas bunga ke UiTM ambil keistimewaan yang kerajaan kasi mengikut Bajet 2013...iaitu Kad Diskaun Siswa yang mempunyai keistimewaan kepada semua pelajar IPTA/IPTS..untunglaaaaa

10-15% off discount utk kedai/primis yang terpilih dan termasuk tiket penerbangan mahupun tempat percutian serta Hotel Malaysia. Jadi lepas ni, kalau bunga nak shopping barang keperluan leh le g Mydin jer...dapat diskaun taw...hehehe

Bunga bawa rakan baik bunga iaitu Herny Rahim yang berdarah manis ni...dia dah nak kahwin Januari depan. Inai bunga juga ditempah beliau. Dan dia sangat2 teruja masuk kampus UiTM shah alam untuk tengok persekitaran kampus....katanya 'kalau jadi student balik, leh la dapat anak hayem'..kikikiki guraw je ye...

Lepas selesai ambil kad ni...kitorg g makan sakan..hehehe

available sehingga 2016...untunglaaa kan hikhikhikhik.... :P


Bakal Pengantin teruja nak sambung belajar....hehehe



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com