Jom Follow Bunga

Sunday, September 30, 2012

Semua jadi GILE bila jumpa

Lama xjumpa kawan2 time blajar dulu.

Kekangan waktu dan mcm2 hal manjadi halangan utk jumpe. Maklumla ada komitmen terhadap kerja dan kluarga...nothing important than that..

Jadi pakat2 jumpa lpas raya, skrg baru ketemu. Ahaakkkss...semua jadi gile dan mude jelita..awwww....

Bunga, kak haliza dan norul madina berkawan baik sepanjang belajar dulu di uitm...alhamdulilah hubungan kami bertiga baik hingga ke hari ini... ^______~













Thursday, September 27, 2012

kurus2 pun, dalam kena sihat

Semalam bunga jenjalan ke Jusco Equine. Memang pantang bunga kalau jumpa kerusi buaian ni...sangat2 teruja nak duduk.

Sebelum ni, bunga ada juga bercerita tentang buaian ni kat post Deco Rumah 1~Buai Rotan muatan 150kg. Jemput baca...hihihi

Bunga ambil kesempatan bergambar kat buai tu...hihihi. Time bunga upload je pic..ramai yg PM bunga tanya camne bunga leh susut/kurus smpai camni...

Alhamdulillah, memang target bunga nak sangat kuruskan badan untuk kesihatan juga. Nak bercerita lebih-lebih macam tak best kat cni. Tapi kalau korang nak tahu sebab apa...leh la PM bunga kat cikbungaleen@gmail.com

^______~


Thursday, September 20, 2012

Paku Pakis bukan sayuran

hah....jangan ingat paku pakis yg bunga nk kongsikan disini sayur ye....hehe

kali ni corak inai paku pakis yg bunga aplikasikan dari decorer inai dari utara. actually corak ni pernah dipakai oleh seorang artis yang sememangnyer ayu...

ye betul...corak inai ayu raudhah...tapi ianya lebih halus dan dekat2 sedikit...

ok sayang2 bunga sekelian....kalau nk tempah ukiran inai ni....sila lihat post word di sebelah ni ---->

jangan lupe like Fan Page bunga ye.... Beauty by Cik Bunga Leen




Monday, September 17, 2012

Radar tinggi katanye...phoebe ek??

Hari ni adik bunga yg no. 2 ikut bunga balik kl. Sok dia dah nak start keje kat damansara sbg pensyarah. Congrats cik ming ming..hehehe

Sepanjang perjalanan td..dia jd co-pilot bunga je..mmg sedap le dok dgr mp3 dia.pasang radio? Jgn harap bunga nak kasi..bunga hanya pasang ikim.fm je dlm kete..hehe

Bosan agaknye dgr mp3 je..dia maen fb dlm kete..tak smpai 10minit dia off...bunga tanya 'nape ko?' jawab si ming ming ni....
'tak leh la tgok fb dlm kete..radarnye tinggi sgt'....ceeettt

Kuasa phoebe (cerite Charm ntv7 dulu2) sgt laaaaa...

Sunday, September 16, 2012

Memang suka manja-manja

Manja-manja...semua orang suka. Bunga pun suka. Tapi yang selalu nak bermanja dengan bunga bukan orang tapi kereta kelisa. Dia buat perangai dari hari raya lepas..siap dengan drive sharp goyang, tayar pecah, hard disk pun dah sengal bunyi mcm orang nak berkompang...hehehe Hai kelisa..sabar je la. Tak pe la..i still love u sbb byk berjasa bawa bunga ke tempat kerja, ke kelas, jumpa kawan2 dan bawa jumpe customer... Jasamu hingga ke hujung nyawa xdpt dilupakan... ~bunga ada hati nak beli kete baru, tapi xleh ckp dpn kelisa,riso dia merajuk..~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com