Jom Follow Bunga

Friday, July 15, 2011

Inai prektis kat opis :)



Yang ni inai Leen practice kat opis... time tu bos gi meeting kat luar, so ada la masa after selesaikan semua kerja. Member2 ofis sudi menghulurkan tangan masing2 n leen pun apa lagi...swonok la melukis2 inai kat tangan diorang. Kali ni leen buat lukisan bunga kecil2...tak macam pengantin sangat...tapi lebihkan leret2 awan larat..hehehe nmpaknye diorg suke sangat...n leen pun hepi tengok smiley on their faces...hehehe kita enjoy... :D

Inai Raja Raimi Raja Nasron 30 Jun 2011

































Salam semua, hope getting well...actually bisness ni baru leen ceburi lately. Alhamdulillah, my first customer is my ofismate Raimi...thank god she trust me. So tanggal 30 Jun 2011 went to Subang Jaya to create the design of henna. Alhamdulillah cantik n sweet even belum pro sepenuhnya...i will practice again n again...So kepada semua di luar sana, kalau nk tempah inai dengan leen, just PM me here k :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com