Jom Follow Bunga

Sunday, December 4, 2011

Saturday, October 15, 2011

Sunday, September 18, 2011

Chili Peppers Vs Henna :P


Yang ni inai yg bunga deco time g mkn2 kat Chili Peppers kat Percint 15, OMG...kat kedai pun jd bunga deco..bukan xbiasa buat..tp kali ni bunga deco kat adik2 yg keje kat situ...hehehe diorg teruje...so inilah hasilnyer...:)


Nampak mcm sarat kan?tp bunga suke gak..sbb dh leh buat bntuk kubah gitu...ala2 bollywood..hehehehe ;)



Wednesday, September 14, 2011

Practice Deco Inai dengan Wani ;) 13 Sept 2011


Salam Semua...hari ni leen deco corak baru dkt tgn ofismate..nama glemer wani...hehehe. design ni xbyk beza...cuma mcm bentuk matahari skit tgh2 bunga tu...


Wani hepi sgt sbb akhirnya tgn dia dpt diconteng oleh leen...hehehe


ok smua, kalo berminat dgn design ni...leh la wat tempahan dgn leen ye...

Friday, July 15, 2011

Inai prektis kat opis :)



Yang ni inai Leen practice kat opis... time tu bos gi meeting kat luar, so ada la masa after selesaikan semua kerja. Member2 ofis sudi menghulurkan tangan masing2 n leen pun apa lagi...swonok la melukis2 inai kat tangan diorang. Kali ni leen buat lukisan bunga kecil2...tak macam pengantin sangat...tapi lebihkan leret2 awan larat..hehehe nmpaknye diorg suke sangat...n leen pun hepi tengok smiley on their faces...hehehe kita enjoy... :D

Inai Raja Raimi Raja Nasron 30 Jun 2011

































Salam semua, hope getting well...actually bisness ni baru leen ceburi lately. Alhamdulillah, my first customer is my ofismate Raimi...thank god she trust me. So tanggal 30 Jun 2011 went to Subang Jaya to create the design of henna. Alhamdulillah cantik n sweet even belum pro sepenuhnya...i will practice again n again...So kepada semua di luar sana, kalau nk tempah inai dengan leen, just PM me here k :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Right Reserved cikbungaleen.blogspot.com